Kedves 50000. látogató

Kedves 50000. megtekintő!
Fogadja  köszönetemet azért, hogy blogomra tekintett.
 Szeretném emlékezetessé tenni Önnek ezt:
 Az én  életemben igen fontos dolog,
hogy  blogomra már 50000-szer  rápillantottak.
Talán1000-en hosszabban is elidőztek,
s remélem sikerült   pár  embernek
hasznos és inspiráló
dolgokat találnia írásaim között.
 
Készítettem egy kis összefoglalót arról,  hogy  milyen arányban oszlanak meg a bejegyzések látogatottságai. A Freinet  pedagógia megismertetésére, megkedveltetésére  hoztam létre  blogomot,
mert  számomra ez a pedagógia  hasznos segítséget, biztos irányvonalat adott munkám során. Eddig 248 bejegyzést írtam Legnagyobb részben  Freinet pedagógia  általam történt alkalmazásról, tapasztalataimról, Freinet továbbképzésekról, azok élményeiról szól. Kis részben pedig a Montessori pedagógia bemutatásásról ( látogatásaim  kapcsán). Az 50000-es látogatás kapcsán készült  összefoglaló diagrammom a  bejegyzésekre kattintások  száma alapján történt. Ami jól tudom nem jelenti azt, hogy   aki rátalál el is  olvassa. Hiszen nem biztos, hogy pont azt kereste , lehet, hogy nem eléggé vonzó a "tálalása" a témának, de biztosan látható az adatok  kapcsán, hogy vannak írások amik kedveltek, nézettek. Mint pl az olvasás -írás- számolás  tanítás, vagy néhány Freinet eszköz , mint pl a munkakártyák, életünk könyvei,  beszélgetőkörök,  és  kisebb nagyobb projektek.
 
25 évvel ezelőtt elkészítettem két   tankönyvet e  pedagógia szellemében. Már nyomdai előkészítésben  volt, mikor a kiadó meggondolta magát és  visszalépett . Nagyon elkeserített, de nem tehettem mást, minthogy beletörődtem. Persze akkor még nem volt internet, blog,  facebook. S elképzeleni sem tudtam, hogy  valaha is megvalósulhat álmom. Az, hogy  gondolataimat az oktatásról, a tanításról átadhatom azoknak akiket  érdekel. De mire nyugdíjba mentem már rendszeres  blogíró voltam -igaz csak saját magamnak- s akkor  elhatároztam, hogy a számomra  oly fontos  Freinet pedagógiában szerzett ismereteimet, tapasztalataimat leírom egy új blogomban, és  elküldöm az éterbe. Ha csak egy embert  érdekel, már akkor is megérte   gondolattal.
 
Azt álmodni sem mertem, hogy az olvasás, írás , számolás projektem majd  akkora  érdeklődést  kelt mint amilyent  tapasztalok most.  Úgyhogy nagyon örülök, hogy van érdeklődés iránta.  Így nézve az adatokat azt mondhatom, hogy sok mindent  sikerült átadnom abból ami Freinet pedagógia lényegét  jelenti. 

Van még egy  csodás  eredménye ennek a blogozásnak számomra, mégpedig a határok   eltörlődése. Sajnálom már, hogy nem jegyeztem fel korábban, hogy milyen  országokból volt  látogatója blogomnak, Jápántól, Malajziáig, Sessel szigetek, Indonézia, vagy épp Mexicó, Brazila , Kína, Egyesült Államok ...így csak  a legutolsó hét  diagramját  tudom mellékelni.

Oldalmegjelenítések száma országonként
Bejegyzés
Oldalmegjelenítés
Magyarország
710
Oroszország
115
Románia
93
Szlovákia
89
Szerbia
40
Ukrajna
23
Franciaország
20
Svájc
19
Egyesült Királyság
8
Németország
5

2015.10.24.
 
Köszönöm az érdeklődését, figyelmét!
S fogadja  emlékként fényképemet amit  a héten  készítettem, sétám során. A rózsa nem valaki  kertjében, elzártan csak a lakók kedvére  nyílik, hanem  az utcán, minden  arrajáró gyönyörködésére. Úgy gondolom ez  a gesztus a ház lakói részéről  hasonló az én  blogírásom céljához.
Ahogy ezt a csodaszép rózsát is gondozza   tulajdonosa. én is  igyekeztem. igyekszem  blogomat az évek során szebbé, érdekesebbé , s legfőképp  gazdagabbá tenni olvasóim   számára. Kívánom, hogy  mindenki találjon magának benne örömet, 
vagy  egy  használható ötletet,
 esetleg megnyugvást,
hogy nem vele  van  a baj,
 ha mást gondol az iskola  feladatáról, lehetőségeiről, mint  amit tapasztal.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...